Bu yeni cihazın giriş yapabilmesi için telefonundaki iloveu uygulamasından Profil → Cihazlarım ekranından onaylaman gerekiyor.
Bu kalp ve fotoğrafı kalıcı olarak silinecek. Emin misin?